Eksploroni pllaka të reja në modë

Shembuj të dizajnit të brendshëm

 • kapak shishe
 • pompë locioni
 • spërkatës mjegull
 • shishe plastike
 • pompë shkumë plastike
 • spërkatës shkas

rreth nesh

Fabrika e Produkteve Plastike Zhongshan Huangpu Guoyu është një prodhim i kontejnerëve plastikë për kozmetikë, industri, aksesorë elektrikë, lodra të derdhura me fryrje, mallra të përdorura çdo ditë që integrojnë zhvillimin, projektimin dhe shitjen. Ne përdorim kryesisht material PE për të prodhuar enë plastike, kapak shishe, pompë kokë dhe produkte të tjera plastike.

kuptojnë më shumë

Shfaqja e Fabrikës

 • ekspozitë në fabrikë (1)
 • ekspozitë në fabrikë (1)
 • ekspozitë në fabrikë (2)
 • ekspozitë në fabrikë (3)
 • ekspozitë në fabrikë (4)
 • ekspozitë në fabrikë (5)

Certifikata

 • ISO9001
 • ISO9001-1
 • ISO 14001
 • ISO14001-1
 • Furnizuesi i produkteve plastike 1
 • Furnizuesi i produkteve plastike 2