Истражете ги новите модерни плочки

Примери за внатрешен дизајн

 • капа од шише
 • пумпа за лосион
 • распрскувач за магла
 • пластично шише
 • пластична пумпа за пена
 • распрскувач за активирање

за нас

Фабриката за пластични производи Zhongshan Huangpu Guoyu е производство на пластични контејнери за козметика, индустрија, електрична галантерија, играчки обликувани со дување, стоки кои секојдневно се користат кои интегрираат развој, дизајн и продажба. Ние главно користиме PE материјал за производство на пластични садови, капа од шише, пумпа глава и други пластични производи.

разбере повеќе

Фабрички шоу

 • Фабричко шоу (1)
 • Фабричко шоу (1)
 • Фабричко шоу (2)
 • Фабричко шоу (3)
 • Фабричко шоу (4)
 • Фабричко шоу (5)

Сертификат

 • ISO9001
 • ISO9001-1
 • ISO 14001
 • ISO 14001-1
 • Добавувач на пластични производи 1
 • Добавувач на пластични производи 2